marți, 7 ianuarie 2014

Fii ceea ce te definește pe tine!

În chip surprinzător, cu o gîndire prea lucidă, apari din nou lângă mine,la miile de chemări făcute,cu mii de promisiuni încălcate încă mai există loc de bine și pentru un om întunecat ca mine.
Se spune că atunci când capeți un răspuns te luminezi  indiferent de ce natura e el, i-ar atunci când adresezi o întrebare ai răspuns la ceea ce pe tine te  interesează doar cum frica umană este dezvoltară  prea mult sau mai bine zis neîncredere in sine, lansăm întrebările fără control si ajung tot la noi, uneori pauza de a găsi răspunsul  poate atinge întregul neant care are o putere de a dezvolta si amplifica  părțile negative dintr-o personalitate. 
Fiind un om prea transparent dar cu vointă ți-am adresat cuvinte însoțite de o realitate  cruntă si uitandu-mă in oglinda plină de praf care își are locul in mine de la prima suflare, mi-ai spus asa: " Ce fel de fiintă este aceea în care nu e loc de nici o vibrație și nici o devenire?" Nu m-ai am nevoie de răspuns si de intrebări,atunci cand explorezi fară mănusi realul,probabilități noi sunt și vor curge dealungul vieții, esenta nu o găsesti in ele ci in tine.
Nu caută fericirea in alții, descoper-o pe a ta întâi, nu  caută dragoste pâna n-ai tu deajuns pentru tine și nu  îți schimba felul tau de a fi doar pentru că o mâna de necunoscuți au reușit pentru o clipă să schimbe cursul inimii tale. 
Spiritualitatea din tine nu se hraneste cu acei oameni,fiindcă suntem orbi de fel, ne este dat sa vedem atât de radical tot ce se intampla in noi prin oameni ca ei, asa sa ajuns sa fie purificat binele de rau, așadar și un om uscat sufleteste iși are rostul in viata ta, cu ajutorul  lui  îți  creezi  granița sufletului. 
Meditația își are și ea rostul la fiecare cuvant construit de persoana ta la fel cum un om poate să intre in totalitate in  ceea ce e mai bun din tine intr-o clipită, de ce  întrebi un om cum poate să se atașeze atât de repede de un alt suflet?
De ce nu se înțelege ca unii oameni creeaza iubire prin bunătate si ea este confundată cu naivitate?  
Astăzi am mai pășit  o treaptă în întrebările de mai sus care m-au ținut intr-o intensa nehotarâre pentru  că te-am lăsat sa influentezi latura cea mai sensibila pe care un om poate să o aibă, prin nesiguranța ta, nu-ui așa ca e ciudat? 
Sensibilitatea te ajută intr-un final să scapi  de frica creeată de cei din jurul tău, și atunci când simți că mai ai un drum lung de bătut ,el este defapt aproape de final doar ca te așteaptă să crezi și tu cât de mult poți să duci, adică valorezi mult mai mult decât tu crezi! 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu