joi, 22 martie 2012

Intre dezamagire si speranta...

Poate si tu ti-ai facut un plan al vietii in care ti-ai etalat dorintele si visele pe care ai vrea sa le urmezi si de multe ori ne abatem de la acele dorinte si motivele care te fac sa iti schimbi ideile este OMUL, omul pe care il intalnesti si care iti creaza anumite stari de spirit, te deruteaza te rasuceste si ajungi la capat de drum fara nici o satisfactie si de ce...???pentru ca nu ti-ai urmat instinctul si dorintele si poate ti se pare uneori prea greu sa ajungi unde vrei tu...si cand te uiti in jurul tau vezi majoritatea oamenilor impliniti, fericiti si fara nici o grij dar nu te-ai gandit nici un moment ca si acei oameni au trecut la fel ca si tine prin aceste stari sa ajunga acolo unde sunt acum, adica sa isi atinga in mare parte dorintele si visele si pentru asta ai nevoie sa te inarmezi cu multa, multa vointa si rabdare pentru ca atunci cand nici tu nu te astepti lucrurile se vor aseza la locul lor, si nu incerca sa faci anumite lucruri inainte de timp, pentru ca tot ceea ce se intampla se intampla cu un scop si daca te uiti in trecut si vezi greselile facute doar asa poti sa nu le mai repeti daca le dai importanta si nu astepta ca cineva sa vina si sa iti conduca viata, visele si sa iti preia controlul ai si tu dreptul la viata la fericire si la propriile decizii nu iti fie teama sa iti spui parerile sau gandurile, cel mai important e sa faci ceea ce simti sa nu te minti pe tine pentru a satisface poftele altcuiva.
Anumite etape din viata sunt foarte greu de trecut, intampinam momente si momente si daca in acel moment nu le rezolvam problemele ele tot o sa apara pana atunci cand le rezolvam si din acele fapte invatam sa pretuim adevarul sa respectam si sa tinem cont de multe lucruri pe care pana atunci nici nu le dadeam importanta.
Si stiu ca uneori cand vezi ca se aduna tot mai multe probleme iti vine sa te ascunzi sa nu mai auzi de nimeni si nimic dar....dupa ce vei iesi din ascunzatoare tot tie ti se vor inmana atributiunile... tot tu va trebuie sa le duci la capat pentru ca sunt ale tale...
Nu iti pierde increderea in tine, cel mai important lucru este sa ajungi la final de drum cu sufletul impacat si sa fi linistit, asta e cel mai important.
Suntem liberi sa ne construimi propria fericire ceea ce este un lucru enorm de important deci nu ezita nici o secunda sau nici un minut de a-ti face viata frumoasa!!!
“Voinţa omului este un privilegiu, o idee înaltă, chiar când nu se ia în consideraţie folosirea ei morală. Simpla voinţă ridicată deja pe om deasupra animalităţii, iar voinţa morală îl saltă până la divinitate.”

“Lumea nu-ţi poate dărui ceea ce nu primeşte de la tine.”

2 comentarii:

  1. Foarte adevarat si foarte frumos scris :) in viata trebuie sa trecem prin fel de fel de obstacole...totul depinde de cum abordam lucrurile. Important e sa crezi in tine,in cea ce faci si nu te lasa invins de fel de fel de tentatii ce iti pot cauza stari deneliniste. Fi tu insuti si ascultati instinctul si judeca cu mintea. te pup Andrada si nu uita noi iti suntem si vom fi intodeauna alaturi :) Isti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apreciez ceea ce mi-ai scris si stiu ca ceea ce spui tu e adevarat:) :*:*:* si iti multumesc pentru cele spuse!!!!

      Ștergere