joi, 6 octombrie 2011

alb=puritate=fericire

O priveam,era incantatoare,ma privea si imi transmitea fericire,zambea si emana iubire,asta am gasit eu in "fata imbracata in alb",care a fost si este pot sa zic un idol sau un indrumator pentru mine.
Cadrul este mirific,iar personalul la fel,agitatie,emotii,zumzete,toate astea erau provocate de un eveniment important,la fel de important ca si viata.
Isi face intrarea o printesa...o frumusete de femeie,rafinata,suava,plapanda, care capteaza atentia tuturor,rochita care o purta,era special doar pentru ea,orice miscare facuta de catre ea,te facea sa ii acorzi mai mare atentie.
Se aseaza langa persoana care o face sa straluceasca atat de mult,apoi privirea ei se indreapta catre persoana care i-a dat viata,cu lacrmi in ochi,o privea cu drag si in acelasi timp ii multumea pentru toate clipele petrecute impreuna,de altfel,privirile ei erau indreptate spre intreaga familie,o privire care era intersectata de o pace si de o liniste imensa,chiar daca in jurul lor era o agitatie continua.
Chiar daca inaintea acestui frumos eveniment,intreaga familie a gustat din raul acestei lumi,cu ajutorul lui Dumnezeu au reusit sa invinga orice durere,sa o rezolve in acelasi timp,si sa nu isi piarda increderea in Divinitate.
Atunci cand doua inimi se unesc,si iti sunt alaturi oameni care te iubesc pentru nimic,e imposibil sa nu fi cel mai fericit om de pe fata pamantului.Esti fericit pentru ca vei avea intreaga viata un sprijin acordat de omul care te iubeste,si sti ca jumatatea ta de pat este ocupata de acea persoana,si "la bine si la rau" iti este alaturi....nu mai ai nevoie de nimic,atunci esti cu adevarat implinit,atunci sti de fapt pentru ce ai luptat si poti sa rasufli linistit,pentru ca nu s-a batut atata drum degeaba,ci s-a batut cu cel mai important scop!
Vorbind de o frumoasa casatorie,pot sa spun urmatoarele:
“Dragostea este rabdatoare, dragostea este buna
si nu invidiaza pe nimeni.
Dragostea nu este laudaroasa, nici ingamfata sau nepoliticoasa;
niciodata egoista,nu poate fi jignita,
Dragostea poate infrunta orice,
nu exista limite pentru credinta ei,
dragostea este speranta si rabdarea.
Intr-un cuvant, exista trei lucruri
care vor exista intotdeauna: credinta, speranta si dragostea;
dar cea mai mare dintre ele este dragostea.”
Pe aceasta cale vreau sa ii urez verisoarei mele iubite,casa de piatra,multa fericire,si sanatate! Imi pare rau ca nu sunt prezenta fizic la nunta ta,dar crede-ma ca sufleteste eu sunt acolo!!!
Si mai bine doi decat unul,caci,daca se intampla sa cada,se ridica unul pentru altul!

2 comentarii: