miercuri, 14 martie 2012

Zambeste pentru ca traiesti!!!

Ce anume iti poate schimba viata???
Tarziu sau foarte tarziu iti dai seama de ceea ce trebuie sa ai langa tine pentru a avea putere sa mergi inainte si pentru a te simti in largul tau.
Sunt momente care sunt dedicate anume pentru a ne da seama despre ceea ce se afla in jurul nostru dar noi refuzam sa vedem acele momente si inaintam, inaintam si lovitura care ne trezeste din visul nostru este realitatea care vrem nu vrem isi face prezenta zilnic in viata noastra.
Si exista fel si fel de motive, fapte, oameni care te fac sa te blochezi atunci cand este vorba despre adevar si tu poate fara sa vrei, ca sa pari asa cum zic ei, adevarul il faci neadevar doar pentru a fi asa cum ei spun, ce ar fi daca le-ai arata cum esti tu defapt nu cum vor ei sa fi, iti este frica de faptul ca vei ramane singur? sau de faptul ca nu te vor accepta asa cum esti??? Pfff...complicat...dar doar asa poti sa realizezi cine te place asa cum esti tu cu adevarat, deschide-ti ochii si sa nu iti fie frica sa privesti realitatea pentru ca ea face parte din tine si zilnic iti spune sa ii urmezi calea sa nu o iei pe scutaturi pentru ca daca omiti vrun pas va trebui sa te intoci inapoi sa il parcurgi si sa reiei totul de la inceput ceea ce inseamna timp pierdut si oameni pierduti...
Ciudat nu?!
Fiecare om are un motiv si un scop in aceasta viata, daca nu esti frumos asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa traiesti, sa nu eviti faptul de a te simti bine in piela ta si nu lasa lumea sa iti schimbe lumea ta!
Credeam ca aceste probleme despre viata se vor sfarsi, dar se pare ca se sfarsesc si incep altele si altele si altele...pana cand acele probleme ne vor epuizeaza sau le epuizam noi pe ele.
Dar iubirea, dragostea si credinta ne ajuta sa trecem peste tot chiar daca uneori este imposibil sa trecem peste, daca avem aceste 3 ingrediente cu siguranta vom iesi invingatori!!!
Si vreau sa iti mai spun sa nu uiti sa te bucuri de frumusetile naturii, sa zambesti pentru ca un zambet poate schimba viata, sa faci o fapta buna in fiecare zi pentru ca ea va fi rasplatita inzecit si nu in ultimul rand sa nu iti pierzi dragostea...pentru ca ea ne tine in viata chiar daca unii nu vad asta!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu